Varškės pyragas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
500 gramų | varškė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
700 gramų | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (tarkuotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius plakti su cukrumi. Baltymus išplakti su žiupsneliu druskos.
2.
Į trynius įmaišyti varškę, kepimo miltelius, citrinos žievelę, vanilinį cukrų. Galiausiai įmaišyti baltymus.
3.
Obuolius supjaustyti kubeliais. Į varškės masę įmaišyti obuolius.
4.
Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Batonas su banano įdaru
- Citrininiai sausainiai
- Vengriški pyragėliai
- Mandarininis-kokosinis tortas
- Imbieriniai sausainukai
- Šokoladinis biskvitas
- Krekeriai
- Moliūgo keksas su vyšniomis
- Lengvas pyragas
- Tortas "Karamelės lašas"
- Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
- Kapučininiai keksiukai
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Duona su prieskoniais
- Naminė duona
- Pyragas su vyšnių uogiene
- Duoniukai prie alaus
- Morkų pyragas
- Mielinės spurgos su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Varškė,
500 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Obuoliai,
700 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos, tarkuotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius plakti su cukrumi. Baltymus išplakti su žiupsneliu druskos.
Į trynius įmaišyti varškę, kepimo miltelius, citrinos žievelę, vanilinį cukrų. Galiausiai įmaišyti baltymus.
Obuolius supjaustyti kubeliais. Į varškės masę įmaišyti obuolius.
Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Laura
2016-05-15 23:25
O obuoliu turi tiek daug buti?? Isires visas gavosi.
-
mmm
2014-03-02 23:20
Aišku, kad be miltų...Kaip apkepas gaunasi.
-
q
2012-11-13 22:37
Pyragas be miltu! Gal?
-
žinau
2012-10-24 13:44
%-) o kur miltai? :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...