Varškės pyragas "Apelsinas"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai: | ||
400 gramų | kvietiniai miltai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
1 vienetas | kiaušiniai ((baltymai)) | |
125 gramai | „dansukker“ cukraus milteliai | |
100 gramų | sviestas | |
70 gramų | grietinė | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | varškė | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
šiek tiek | apelsinų ((sumalti džiovintą žievelę arba geltoną žievelę nutarkuoti nuo apelsino)) | |
Aptepimui: | ||
1 | kondensuotas pienas (saldintas) | |
1 | apelsinų ((žievė)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Gerai išsukti ir palikti, kolpadarysim tešlą.
2.
Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, padėti 2 valandoms į šaldytuvą.
3.
Plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais.
4.
Skardą iškloti kep. popieriumi. Patiesti vieną lakštą. Jį padengti varškės kremu.
5.
Dėti ant viršaus kitą lakštą ir jį taip pat padengti varške. Taip sluoksniuoti kol visi lakštai bus baigti. Viršutinis sluoksnis - tešlos lakštas.
6.
Į kondensuotą pieną įberti tarkuotų apelsino žievelių, išmaišyti ir aplieti pyragą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 30 minučių.
Varškės pyragas "Apelsinas"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Kiaušiniai, (baltymai),
1 vienetas -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
125 gramai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
70 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Varškė
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
0.5 -
Kvietiniai miltai,
1 - „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
- Apelsinai, (sumalti džiovintą žievelę arba geltoną žievelę nutarkuoti nuo apelsino)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kondensuotas pienas, saldintas,
1 -
Apelsinai, (žievė),
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Gerai išsukti ir palikti, kolpadarysim tešlą.
Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, padėti 2 valandoms į šaldytuvą.
Plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais.
Skardą iškloti kep. popieriumi. Patiesti vieną lakštą. Jį padengti varškės kremu.
Dėti ant viršaus kitą lakštą ir jį taip pat padengti varške. Taip sluoksniuoti kol visi lakštai bus baigti. Viršutinis sluoksnis - tešlos lakštas.
Į kondensuotą pieną įberti tarkuotų apelsino žievelių, išmaišyti ir aplieti pyragą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ona
2017-09-13 01:43
o kiek varškės reikia šiam pyragui?
-
Vilma
2014-12-03 10:43
Super skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...