Varškės pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek razinos
6 vienetai kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas cukrus
0.5 valgomojo šaukšto krakmolas
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai
120 gramų sviestas
1 kilogramas varškė
šiek tiek kepimo milteliai
200 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai sudedami į gerai su sviestu ištrintą varškę. Masė išmaišoma, suberiamas krakmolas, miltai su kepimo milteliais, kiti priedai ir išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir kepama karštoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės pyragas

Komentarai: 26
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai sudedami į gerai su sviestu ištrintą varškę. Masė išmaišoma, suberiamas krakmolas, miltai su kepimo milteliais, kiti priedai ir išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į aliejumi išteptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą ir kepama karštoje orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (26)


  • daiva 2015-11-01 20:18

    Nuotrauka tai siaip mano... ir net matos is kokio puslapio paimta.. autoriniu teisiu pazeidimas?...


  • Jurate 2014-01-22 22:46

    O cukraus tik 1 saukstas? mazai...cia stikline gal reiktu det 1nam kg. varskes


  • erika 2013-11-19 11:57

    nuotrauka ne jos pyrago,nes razinu nesimato


  • pyragelis 2011-04-11 18:27

    labai skanus isejo. tik cukraus dejau 150g.
    verta issikepti.
    pabandykit ! :)


  • ela 2010-12-26 14:22

    nemoka ruost valgio tai ir treskit poto!!!!kas galva turi ir gabumu tas paruosia ir lb skanus gavos!!aciu uz recepta :super: ;-)


  • Ruta 2010-06-28 19:29

    :bloga: %-)


  • lina 2010-04-12 22:52

    arin ar tu neprizlibuoji nesuprantu!!!!!!!!!!!! gi aiskiai lietuviskai parasyta kad reikia kvietiniu miltu 200gr. :-D


  • lina 2010-04-12 22:50

    baikit nusisneket kvaisos jus :-D


  • - 2010-02-27 15:18

    Na visai būtų įdomu pabandyti, nes esu kepus labai panašų į šito sudėties. Galiu pastebėti, jog receptas visiškai netikslus: pradžioj miltų nebuvo, nenurodyta kokio karščio temperatūroje ir kiek laiko kepti. Patariu šio recepto autoriui (-ei) perdaryti jį taip, kaip reikia (ir pakeisti tai, ką siūlo jį kepę žmonės) ir bus išvengta neigiamų atsiliepimų bei sugadintų pyragų.


  • smikis 2010-01-23 19:51

    tokio š dar nebuvau valgęs.zmones negadinkit produktu :bloga:


Daugiau receptų