
6 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
50 mililitrų | vanduo |
200 gramų | apelsinų (gabaliukai) |
500 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Žemuogių grietinėlė
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Migdolų nuga
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Nugos tortas
-
Gervuogių musas
-
Šokoladiniai ledai
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Tinginys su riešutais
-
Citrininis desertas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vyšnių želė
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Baltasis tinginys
-
Braškių svajonė
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
Varškės pudingas su apelsinais

- Paruošimo laikas:
-
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų -
Apelsinai, gabaliukai,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 mililitrų -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
6 porcijos.
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.
Komentarai (10)
-
Nomeda
2016-02-10 18:41
Sveika, labai gardus pudingas. Norsiu tokį gaminti per savo laidą :)
Puikus receptas, tik aš naudoju mandarinus - saldžiau.
Ir vietoje želatinos dedu kiaulių uodegas. Traška ir labai skanu
-
TikO
2016-02-10 18:39
Labai skanus
-
:)
2016-02-10 18:39
:) \niam niam niam labai skanu
-
Jurga
2011-08-07 18:08
%-) :-D :-) :-( ;-)
-
Ieva
2011-01-11 17:34
:super: puikus labai skanus
-
Julija
2010-07-15 17:04
Mnau kad bus skanu :-) ;-)
-
Marija
2010-07-14 15:17
Atsiprasau, pamirsau parsyti .
6 sauksteliai zelatinos. :)
-
Mėta
2010-07-12 13:20
Želatina nepaminėta ingredientuose. Kiek jos reikia?