Varškės keksas
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų kepinių margarino
200 gramų miltai
50 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
3 vienetai kiaušiniai
200 gramų kondensuotas pienas
200 gramų varškė
100 gramų razinos
1 vienetas kiaušinių baltymais
50 gramų cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.
3.
Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti nuplautas razinas ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
4.
Kepti iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
5.
Atvėsusį keksą patepti cukraus pudros-kiaušinio baltymo glajumi

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės keksas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.

  2. Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.

  3. Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti nuplautas razinas ir dar kartą viską gerai išmaišyti.

  4. Kepti iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

  5. Atvėsusį keksą patepti cukraus pudros-kiaušinio baltymo glajumi

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų