Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!

Varškės keksas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | varškė |
150 gramų | sviestas |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
300 gramų | miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su persikais
-
Šokoladinis keksas
-
Keksiukai su kakava
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Saldieji keksiukai
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Keksiukai su džiovintais vaisiais
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Kalėdinis keksas
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Mikro keksiukai
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Sveikuoliški keksiukai
-
Citrininiai keksiukai
-
Keksas su bananais
-
Kefyriniai keksiukai
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Apelsininiai keksiukai
Varškės keksas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Varškė,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ina
2018-03-25 10:02
kepiau keksiuku formelese pavyko labai skanu
-
aš
2016-06-08 12:31
Bandysiu kept,labai gražiai atrodo
-
Ramune
2016-01-28 11:36
bandžiau,gal galit pasakyt kodėl toks tirštas,mikseris vos pasuko, per 50min. neiškepė,išvertus iš keksinės vidus buvo skystas,ant skardos teko kept dar 30min
-
goda
2015-07-27 19:39
Kepu si keksa,kai radau recepta ''JI'' zurnale :) Patinka visai seimai,labai skanus.
-
ausrine
2015-06-01 19:09
Labai skanus!!! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...