0.5 stiklinės | cukrus |
šiek tiek | druska |
300 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cinamonas |
2 vienetai | kiaušiniai |
680 gramų | varškė |
500 gramų | moliūgai |
4 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
šiek tiek | kardamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | vanilė (ekstraktas) |
Į pieną sudėkite sviestą, kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite apie 10 minučių.
Moliūgus sutrinkite ir sumaišykite su manais.
Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į manų ir moliūgų mišinį.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir kitais prieskoniais ir įmaišykite į moliūgų masę.
Apkepo tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite apie 30 min. 200° C orkaitėje.
Kepimo laikas priklauso nuo to, kokio storio jūsų apkepas gausis. Kuo plonesnis, tuo mažiau laiko reikės kepimui.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų blynai
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Įdarytas moliūgas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Bulvių patiekalas
- Bulvių kotletai su porais
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Daržovių iešmai
- Špinatų apkepas
- Cukinijų žiedeliai
- Sotusis guliašas
- Džiovintų grybų kotletai
- Šparaginės pupelės
- Vegetariški balandėliai
- Svogūnų pyragas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Obuolių ir morkų blynai
- Įdarytos paprikos
Varškės ir moliūgų apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 stiklinės - Druska
-
Pienas,
300 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
680 gramų -
Moliūgai,
500 gramų -
Manų kruopos,
4 valgomieji šaukštai - Kardamonas
- Gvazdikėliai
- Vanilė, ekstraktas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Manus užpilkite keliais šaukštais verdančio vandens.
Į pieną sudėkite sviestą, kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite apie 10 minučių.
Moliūgus sutrinkite ir sumaišykite su manais.
Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į manų ir moliūgų mišinį.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir kitais prieskoniais ir įmaišykite į moliūgų masę.
Apkepo tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite apie 30 min. 200° C orkaitėje.
Kepimo laikas priklauso nuo to, kokio storio jūsų apkepas gausis. Kuo plonesnis, tuo mažiau laiko reikės kepimui.
Komentarai (6)
-
Gitana
2019-01-05 17:51
Dėjau pora šaukštų migdolų miltų.. tikiuosi neburbuliuos
-
Giedriu
2017-08-28 21:10
Receptas niekam tikes, proporcijos ne i tema. Vietoj to kad iskept po 40 minuciu pradejo burbuliuot po pluta tarsi gyvas butu.. Zodziu didelis S.
-
mmm
2015-01-28 20:44
mmm