Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek prieskoniai (mėsai)
250 gramų varškė (liesa)
1 vienetas kiaušiniai
100 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek svogūnai (laiškai arba krapai)
200 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas svogūnai (laiškai arba krapai)
3 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Marius 2012-09-10 14:42

    ...na, vien is sportinio intereso pabandysiu.... :-)


  • m 2012-07-18 16:14

    man asmeniskai nelabai patiko sis receptas :-)


  • vilma 2012-06-02 14:53

    SKANU VERTA PARAGAUTI TIKRAI ;-)


Daugiau receptų