Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (mėsai) |
250 gramų | varškė (liesa) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai arba krapai) |
200 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai arba krapai) |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos maltiniai
- Kiaulienos kumpis giroje
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Veršienos kotletukai
- Spageti su kukuliais
- Kotletai
- Mėsos pyragas
- Kepta kiškiena marinate
- Mėsos kukuliai su padažu
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Pica su saliami ir žirneliais
- Kotletukai su bulvėm
- Paprastasis guliašas
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Veršienos kumpis su obuoliais
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, mėsai
-
Varškė, liesa,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Svogūnai, laiškai arba krapai
-
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai arba krapai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Marius
2012-09-10 14:42
...na, vien is sportinio intereso pabandysiu.... :-)
-
m
2012-07-18 16:14
man asmeniskai nelabai patiko sis receptas :-)
-
vilma
2012-06-02 14:53
SKANU VERTA PARAGAUTI TIKRAI ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...