
Varškės ir juodos duonos blynai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | duona (juoda) |
300 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | aliejaus |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Varškės virtinukai
-
Varškės ir juodos duonos blynai
-
Varškėtukai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės blynai
-
Varškėčiai
-
Tobulieji varškėčiai
-
Varškės blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Kepti varškėčiai
-
Varškėčiai su kondensuotu pienu
-
Vidos tinginėliai
-
Varškėčiai su morkomis
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškėčiai su klevų sirupu
Varškės ir juodos duonos blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, juoda,
0.5 kilogramo -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
200 gramų - Mėta
- Cukrus
- Druska
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Reklama:
Komentarai (5)
-
marga rita
2014-05-26 18:29
kazkokia nesamone!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...