Varškės ir juodos duonos blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo duona (juoda)
300 gramų varškė
4 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
200 gramų aliejaus
šiek tiek mėta
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi  pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės ir juodos duonos blynai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi  pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Reklama:

Komentarai (5)


  • marga rita 2014-05-26 18:29

    kazkokia nesamone!!!


Daugiau receptų