
Varškės ir bulvių plokštainis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | varškė |
100 gramų | grietinė |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
2.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė. Kepama 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
3.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Grill sūris
-
Virtinukai
-
Tinginių pyragas
-
Studentiški pusryčiai
-
Paprastas varškės apkepas
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Virtinukai su sūriu
-
Vidos tinginėliai
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Varškės ir bulvių plokštainis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė. Kepama 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Reklama:
Komentarai (8)
-
maguflis
2009-10-09 15:45
:super: bandysiu sita gamint
-
Skacas
2009-03-05 16:16
Noriu myliu negalius! Kai skanu :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...