Varškės apkepas su vyšniomis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai (skardai pabarstyti)
150 gramų vyšnios (be kauliukų)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek druska
250 gramų varškė (liesa)
2 valgomieji šaukštai manų kruopos
2 valgomieji šaukštai cukrus
3 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Viską išmaišome, išskyrus vyšnias, iki vientisos masės. Tik po to, kai išmaišome varškę, įmaišome vyšnias.
Sukrečiame į riebalais ir džiūvėsėliais išteptą skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min. Valgome su saldžiu jogurtu ar cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės apkepas su vyšniomis

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Viską išmaišome, išskyrus vyšnias, iki vientisos masės. Tik po to, kai išmaišome varškę, įmaišome vyšnias.
Sukrečiame į riebalais ir džiūvėsėliais išteptą skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min. Valgome su saldžiu jogurtu ar cukraus pudra.

Reklama:

Komentarai (14)


  • vysnia 2015-06-01 22:29

    Vysnias dedam i burna


  • Lina 2015-02-23 19:30

    deti i tesla i vidu


  • Karolina 2012-06-30 20:11

    O tai kur tas vyšnias dėti, ar į tešlą ar ant viršaus tik?


  • dima 2011-08-18 22:03

    reiks pabandyti ;-)


  • mingaile9 2011-05-01 15:11

    O labai skanu :super:


  • Jonas 2010-12-21 18:01

    Mmmmmmm........ Labai skanu ir paprasta. :super2: :jee:


  • Mėta 2010-07-15 20:57

    Pyragus dažniausiai kepa 180C temperaturoje.
    Bent jau aš tokią temperatūrą visuomet pasirenku jei nežinau tiksliai.

    Tačiau pritariu, kad receptas nelabai tikslus.


  • Julija 2010-07-15 18:51

    Is tikruju gal ir skanus bet reik tiksliau viska aprasyt. :-p :ne:


  • lukassss 2010-05-02 14:35

    na taip galetu aprasyti ir tiksliau ka daryt :-) :aiskinu: :-D


  • gintariote 2010-02-15 10:29

    o tai kiek laipsniu ikaitintije orkaiteje kepti? Kazkaip pasimirstat, kad pradedeanciu yra ir enutuokia.. :-(


Daugiau receptų