Varškės - aguonų pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui: | ||
180 gramų | sviestas | |
200 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
150 gramų | jogurtas (natūralus) | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
300 gramų | miltai | |
Įdarui: | ||
500 gramų | varškė | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
200 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas | |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
150 gramų | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Tešla. Užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame . Tešla turi būti kieta.
2.
Varškės įdaras . Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.
3.
Kepimo skardą ištepti sviestu, supilti šviesią tešlą. Supilti pusę varškės masės .
4.
Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis.
5.
Dėti į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepti 40-50 min.
Skanaus!!!
Skanaus!!!
Varškės - aguonų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
180 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
200 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešla. Užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame . Tešla turi būti kieta.
Varškės įdaras . Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.
Kepimo skardą ištepti sviestu, supilti šviesią tešlą. Supilti pusę varškės masės .
Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis.
Dėti į įkaitintą 200°C temp. orkaitę ir kepti 40-50 min.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (2)
-
ojojoj
2015-01-03 14:19
Koks !
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...