
Varlių šlaunelės grietineje
INGREDIENTAI:
100 gramų | varlių šlaunelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
2 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Žuvies tortas
-
Grybai krepšeliuose
-
Tuno pica
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Avokadas su varške
-
Piciukai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Velykiniai viščiukai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kumpio suktinukai
-
Sūrio piršteliai
-
Česnakiniai šonkauliukai
Varlių šlaunelės grietineje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varlių šlaunelės,
100 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per trintuvę pertrinkite svoguną ir sumaišykite su sviestu ir miltais. Įpilkite vyno, įmeskite varlių šlauneles, įdėkite druskos, pipirų ir virkite apie 15 minučių. Vėliau supilkite grietinę, smulkiai pjaustytus žalumynus ir citrinos sultis. Valgykite karštas.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
ops
2014-08-06 00:15
Bandziau,patiko,skanu
-
fui
2010-02-24 01:34
Na nebent neturint ka valgyti visiskai nieko tada gal pabandyciau, bet ciuju kad poto viskas atgal iseis, ir taip busiu dar alkanesnis :bloga: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...