Vamzdeliai su avietėmis
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Trapios tešlos sausainiai su aviečių uogiene, skaninti šokoladu ir cukraus pudra. Trapios tešlos sausainiai su aviečių uogiene, skaninti šokoladu ir cukraus pudra. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 gramų miltai
200 gramų sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis)
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai rūgpienis (Ilzenbergo dvaro ūkis)
1 žiupsnelis druska
Įdarui:
5 valgomieji šaukštai aviečių uogienės
Aptepimui:
30 gramų šokoladas
1 valgomasis šaukštas grietinėlės, 35%
Papuošimui:
1 valgomasis šaukštas cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą gerai išsukti su kiaušiniais, rūgpieniu ir druska. Berti miltus ir minkyti tešlą. Palikti šaltai apie 1 valandą. Kočioti, pjaustyti norimos formos sausainius, dėti tirštos uogienės įdaro ir sukti vamzdelius.
2.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki pagels.
3.
Šokoladą trumpai pašildyti su grietinėle, išmaišyti ir tepti sausainius. Puošti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vamzdeliai su avietėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Tešlai: Įdarui: Aptepimui: Papuošimui:
Autoriaus žodis: Trapios tešlos sausainiai su aviečių uogiene, skaninti šokoladu ir cukraus pudra. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą gerai išsukti su kiaušiniais, rūgpieniu ir druska. Berti miltus ir minkyti tešlą. Palikti šaltai apie 1 valandą. Kočioti, pjaustyti norimos formos sausainius, dėti tirštos uogienės įdaro ir sukti vamzdelius.

  2. Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki pagels.

  3. Šokoladą trumpai pašildyti su grietinėle, išmaišyti ir tepti sausainius. Puošti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų