Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | graikiniai riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | salotos (įvairios) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
2 valgomieji šaukštai | acto |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos su granatais salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Balta mišrainė
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Vištienos salotos
- Pievagrybių mišrainė
- Duonos ir pupelių mišrainė
- Švežių kopūstų salotos
- „Sužadėtinių“ salotos
- Silkių salotos
- Ryžių salotos
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Karštos vištienos salotos
- Mišrainė krepšelyje
- Rusiška mišrainė su grybais
- Silkės salotos šventėms
- Tuno salotos
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...