
500 gramų | rauginti kopūstai |
1.5 litro | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Imam puodą (apie 3L), pripilam 1.5L vandens, dedam pusė kilogramo raugintų kopūstų ir verdam 30min. Kopūstai būna sūrūs, bet jei trūksta druskytės, galite įmesti kubelį sultinio.
Jei norite tirščiau, virkite ilgiau nei 30min, kad vanduo pagaruotų. Įdėkite pipirų ir valgykite. Tikrai padeda!
Jokių spirgų ir riebalų nereikia, sunkiau virškins!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Žirnelių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Ukrainietiški barščiai
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Juka
-
Paprikų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
Vaistai nuo pachmelo

- Paruošimo laikas:
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Vanduo,
1.5 litro - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vaistas nuo pachmelo (pagirių).
Imam puodą (apie 3L), pripilam 1.5L vandens, dedam pusė kilogramo raugintų kopūstų ir verdam 30min. Kopūstai būna sūrūs, bet jei trūksta druskytės, galite įmesti kubelį sultinio.
Jei norite tirščiau, virkite ilgiau nei 30min, kad vanduo pagaruotų. Įdėkite pipirų ir valgykite. Tikrai padeda!
Jokių spirgų ir riebalų nereikia, sunkiau virškins!
Komentarai (13)
-
as
2015-04-06 10:03
maumai ismokit lietuviu kalba ir tada komemtuokit
-
Kristas
2012-01-16 19:41
Nu nuo alkoholio tai tik kokiai valandziukiai lengviau pasidarys o poto pachmelas bus dar stipresnis ir jokio vaisto ar maisto neegzistuoja panaikinancio pagires nebent kazkokie preparatai kurie padeda organizmuj truputi greiciau pasalint alkoholi is organizmo alkoholis pachmeluij BLOGIAUSIAS vaistas. Maistas leidzia tuo momentu pasijust kazkiek lengviau taip sakant atgaivint dusia apskritai ko labiausiai tuo momentu norisi valgyt ar atsigert ta ir reiktu vartot pvz: as vartoju sultini pomidoru sultis marinuotas ar raugintas darzoves.
-
arcybaldas
2011-11-23 15:53
nesamones snekat geriausias pachmelas yra kuom susirgai tuom ir gydykis, o geriausia tai kokio sidro ar sampano bonkute inkaliai ir praeina visi pachmelai skrandis pradeda dirbt nuo tokiu gerimu
-
To <Almis>
2011-11-22 00:07
Prajuokinai, Almi.. Nuo kada druska salina vandeni? Kaip tik sugeria skyscius,,stai todel storuliams patariama naudoti kuo maziau druskos (kad pasisalintu slakai).. Tacisu del to "pachmielnikams" padruskinti tokia sriubyte tikrai nepakenks..atvirksciai, sulaikys skyscius, sustabdys dehidratacija..
Ech...vat ir atsiranda tokiu "zinovu", del kuriu zmones sau tik bedu pasidaro.
-
Almis
2011-09-19 21:59
zinau tik kad negalima ant pahmelo suraus nieko.. galim tik paprasta negazuota vandeni gert ir labai gerai yra krapus valgyt nes jie stabdo dehidracijos procesa o druska tik salina vandeni... pahmelo metu organizmui baisiai truksta vandens.. :bloga:
-
>(anonimui)
2011-02-22 14:31
tai tu ar pachmieline ar viduriu paleidimo sriuba darais?
-
aa
2011-01-29 11:00
Nereik jokios mesos, desreliu ir kitu sh,.. pachmelingam reik tik rugsteles be jokiu riebalu, tada skrandis atsigauna o ne apkraunamas.
-
rooma
2011-01-28 11:10
:super: visi tai zino
-
rm to rm
2011-01-27 17:07
patariu kaip draugas reikia pachmelo
-
(anonimas)
2011-01-27 16:44
Jeigu dar sveikata leidzia pakepink svoguna su pomidoru padazu,mestelk supjausytas sasyskas ir viska uzpilk ant sriubos.As dar paskaninu sojos padazu,marinuotais brokeliais ,raugintais kopustais,virtom pupelem,o vasara visais prieskoniais kas tik auga darze(krapai,petrazoles....)