
Vaisių ir žele žiedas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | persikai (konservuoti) | |
1 vienetas | želė (grietinėlės skonis) | |
3 vienetai | želė (įvairių skonių) | |
1 vienetas | želė (karamelės skonio) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
450 mililitrų | grietinėlės, 35% (36 riebumo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
2.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Uogų skanėstas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Želė desertas "Afrika"
-
Gaivus žele desertas
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Vaisinė želė
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Pascha
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Maskarponinė želė su vaisiais
Vaisių ir žele žiedas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Persikai, konservuoti,
1 skardinė -
Želė, grietinėlės skonis,
1 vienetas -
Želė, įvairių skonių,
3 vienetai -
Želė, karamelės skonio,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%, 36 riebumo,
450 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dviejų skonių žele paruošiam pagal nurodymus ir užšaldom,kai sustings,supjaustom gabaliukais,trečią pakelį paruošiam ir supilam į žele žiedą ar kitą formą. Į tą formą dedame pjaustytus persikus ir jau sustingusios žele gabaliukus, padedam į šaldytuvą, kad sustingtų.
Grietinėlės ir karamelės žele sumaišom su 300 ml vandens,padedam atvėsti. Grietinėlę išplakam su cukrumi plaktuvu iki tirštos masės,įplakam grietinėlės-karamelės žele. Gautą kremą supilame ant jau sustingusios žele su vaisiais ir padedam į šaldytuvą,kad sustingtų. Į grietinėlę pagal skonį galima įdėti citrinos rugštelės.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai