Vaisinis pyragas
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų razinos
250 gramų sviestas
240 gramų miltai
10 vienetų džiovintų figų
10 vienetų džiovintų abrikosų
4 vienetai kiaušiniai
150 mililitrų konjakas (arba apelsinų sulčių)
135 gramai dansukker cukrus farinas
65 gramai lazdyno riešutai
50 gramų migdolai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
Aptepimui:
šiek tiek sviestas
Apibarstyti:
šiek tiek „dansukker“ cukraus milteliai
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustykite vaisius gabalėliais ir dubenyje sumaišykite su konjaku ar sultimis. Palikite 1 valandai.
2.
Stačiakampę 2 litrų talpos duonos kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite duonos trupiniais. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
3.
Išsukite sviestą ir cukrų iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, vaisių mišinį ir sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite.
4.
Mišinį supilkite į formą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 1,5 val. Prieš išimdami pyragą iš formos, leiskite jam ataušti 10 minučių.
5.
Pyragą pabarstykite cukraus milteliais ir patiekite supjaustytą plonais gabaliukais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaisinis pyragas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Aptepimui: Apibarstyti:
Gaminimo eiga:
  1. Supjaustykite vaisius gabalėliais ir dubenyje sumaišykite su konjaku ar sultimis. Palikite 1 valandai.

  2. Stačiakampę 2 litrų talpos duonos kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite duonos trupiniais. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.

  3. Išsukite sviestą ir cukrų iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, vaisių mišinį ir sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite.

  4. Mišinį supilkite į formą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 1,5 val. Prieš išimdami pyragą iš formos, leiskite jam ataušti 10 minučių.

  5. Pyragą pabarstykite cukraus milteliais ir patiekite supjaustytą plonais gabaliukais.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų