Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė | arbatos (šviežių mėtų, nesaldi, šalta) |
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | obuoliai (ar kriaušė) |
1 vienetas | avokadų |
2 vienetai | kiviai |
1 vienetas | žalioji citrina |
2 valgomieji šaukštai | medus (šviežias, pagal skonį) |
1 centimetras | imbieras |
2 vienetai | ciberžolė |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Kivius, obuolius, bananus, avokadus nuplauti ir nulupti. Šiek tiek pasmulkinti. Nulupti imbiero šaknį.
2.
Vaisius sudėti į kokteilių plakiklį ar indą, kuriame trinsite kokteilį. Supilti nukoštą arbatą, įspausti citrinos sultis, dėti imbierą ir prieskonius, medų.
3.
Viską sutrinti iki vientisos masės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltarusiškas medus
- Karštas šokoladas
- Vanduo su uogų ledukais
- Citrinų ir mėtų gėrimas
- Citrinų vanduo
- Vynuogių gėrimas
- Šviežių morkyčių sultys
- Citrinų gėrimas
- Kaukazinių slyvaičių ir mėtų gėrimas
- Žemuogių gėrimas
- Obuolių gėrimas
- Egzotiškos salotos su braškėmis
- Mėtinis limonadas
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Karštas šokoladas
- Gervuogių gaiva
- Limonadas
- Apelsinų gaiva
- Citrinų gėrimas
- Kakavos gėrimas
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Arbata, šviežių mėtų, nesaldi, šalta,
1 stiklinė -
Bananai,
1 vienetas -
Obuoliai, ar kriaušė,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Kiviai,
2 vienetai -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Medus, šviežias, pagal skonį,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
1 centimetras -
Ciberžolė,
2 vienetai -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kivius, obuolius, bananus, avokadus nuplauti ir nulupti. Šiek tiek pasmulkinti. Nulupti imbiero šaknį.
Vaisius sudėti į kokteilių plakiklį ar indą, kuriame trinsite kokteilį. Supilti nukoštą arbatą, įspausti citrinos sultis, dėti imbierą ir prieskonius, medų.
Viską sutrinti iki vientisos masės.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai