Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų sulčių
0.5 vieneto citrinų sultys
2 vienetai bananai
1 vienetas persikai
1 vienetas dižono garstyčios
2 vienetai slyvos (geltonos)
šiek tiek mėlynės
šiek tiek raudonieji serbentai
250 gramų grietinė (jogurtinė)
1 valgomasis šaukštas želatina
2 valgomieji šaukštai cukrus
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užmerkti želatiną nedideliame kiekyje vandens, kiek palaukus pašildyti, ištirpinti, atvėsinti ir sumaišyti su grietine, išplakta su cukrumi.
Supilti į ledų šaldymo indelius, į kiekvieną ,,langelį''dar įberti po kelias mėlynes ir serbentus. Pusvalandį palaikyti kameroje.
Smulkintuvu sutrintus vaisius sumaišyti su citrinos ir apelsinų sultimis. Galima pasaldinti. Supilti tyrelę į lėkštes, sudėti kukulius, užberti aromatingais Santa Maria kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniais.
Skanu, gaivu, aromatinga, šalta!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų