Vafliniai krepšeliai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
375 gramai miltai (SPELTA)
200 gramų sviestas
250 gramų cukrus
5 vienetai kiaušiniai
200 gramų varškė
100 gramų grietinė
1 valgomasis šaukštas uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą išlydyti, atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.
2.
Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vafliniai krepšeliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą išlydyti, atvėsinti.
    Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
    Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
    Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.

  2. Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
    Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų