Vafliai su bananais
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė miltai
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 stiklinės kakava
3 valgomieji šaukštai kviečiai (gemalai)
3 stiklinės cukrus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
0.25 arbatinio šaukštelio cinamonas
0.25 arbatinio šaukštelio druska
1.5 stiklinės pienas (neriebus)
2 vienetai bananai (prinokę, maigyti)
2 vienetai kiaušiniai (plakti)
0.25 stiklinės rapsų aliejus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilė (ekstraktas)
2 valgomieji šaukštai sirupas (klevų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vafliai su bananais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite vaflių keptuvę.

  2. Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.

  3. Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.

  4. Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.

  5. Patiekti su bananais ir klevų sirupu.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (4)


  • Ramune 2016-01-03 08:58

    O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?


Daugiau receptų