Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti pieną, aliejų, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais (miltų reikia tiek, kad tešla būtų greitinės tirštumo).
Įkaitinti belgiškų vaflių keptuvę ir kepti vaflius, dedant po 2 šaukštus masės.

Vafliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | pienas |
200 gramų | cukrus |
150 gramų | miltai (SPELTA) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Pateikti su jogutu ir uogomis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai vafliai
-
Vafliniai krepšeliai
-
Šventiniai vafliukai
-
Sezaminis gardėsis
-
Čirviniai vafliai
-
Vafliukai
-
Trapūs vafliai
-
Ledai vafliuose
-
Sauliaus Vafliai
-
Jogurtiniai vafliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Įdaryti vafliai
-
Vafliai su bananais
-
Vaflių tortas
-
Vafliai - Širdutės
-
Belgiški vafliai
-
Sezamo gardumynas
-
Amerikietiški vafliai
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Skanūs vafliai su įdaru
Vafliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Miltai, SPELTA,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti pieną, aliejų, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais (miltų reikia tiek, kad tešla būtų greitinės tirštumo).
Įkaitinti belgiškų vaflių keptuvę ir kepti vaflius, dedant po 2 šaukštus masės.Pateikti su jogutu ir uogomis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...