Užklota pica
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jautienos faršas (Ilzenbergo dvaro ūkio)
100 gramų sviestas
2 galvos svogūnai
80 gramų sūris
6 vienetai pievagrybiai
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai picai
2 žiupsneliai pipirai
1 žiupsnelis druska
Padažui:
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 skiltelė česnakas
2 valgomieji šaukštai vanduo
Tešlai:
300 gramų miltai
5 gramai mielės
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinu svogūną, pipirais ir druska paskaninu faršą ir viską lėtai pakepinu ant sviesto (60 gr). Baigiant kepti, dedu 1 šaukštą pomidorų padažo.
2.
Keramikinį indelį patepu likusiu sviestu ir išdėlioju fermentinio sūrio riekeles. Ant sūrio dedu pievagrybius, barstau picos prieskoniais ( 0,5 šaukštelio). Sudedu kepintą faršą.
3.
Iš miltų, sausų mielių ir vandens (tiek, kad tešla būtų minkoma) gaminu tešlą ir kočioju reikiamo dydžio blynus, kad uždengtų pasirinktą keramikinį indą.
4.
Ant indelio dedu mielinį blyną, kraštelius užlenkiu gražiai ir kepu 230 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki pagels apie 10 minučių. Verčiu į lėkštę, kad blynas būtų apačioje.
5.
Padažui sumaišau likusius picos prieskonius, 1 šaukštą pomidorų padažo, majonezą, vandenį virintą ir įspaudžiu česnaką.

Populiariausi receptai šią savaitę

Užklota pica

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Padažui: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Susmulkinu svogūną, pipirais ir druska paskaninu faršą ir viską lėtai pakepinu ant sviesto (60 gr). Baigiant kepti, dedu 1 šaukštą pomidorų padažo.

  2. Keramikinį indelį patepu likusiu sviestu ir išdėlioju fermentinio sūrio riekeles. Ant sūrio dedu pievagrybius, barstau picos prieskoniais ( 0,5 šaukštelio). Sudedu kepintą faršą.

  3. Iš miltų, sausų mielių ir vandens (tiek, kad tešla būtų minkoma) gaminu tešlą ir kočioju reikiamo dydžio blynus, kad uždengtų pasirinktą keramikinį indą.

  4. Ant indelio dedu mielinį blyną, kraštelius užlenkiu gražiai ir kepu 230 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki pagels apie 10 minučių. Verčiu į lėkštę, kad blynas būtų apačioje.

  5. Padažui sumaišau likusius picos prieskonius, 1 šaukštą pomidorų padažo, majonezą, vandenį virintą ir įspaudžiu česnaką.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (3)


  • Baba 2017-04-12 21:49

    Oi, kokie skanus


  • Daiva 2016-11-11 13:04

    Reikės pamėginti, atrodo skaniai.


Daugiau receptų