Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
40 gramų | filadelfijos sūrio |
30 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
4 riekės | prancūziško batono (skrudinto) |
3 skiltelės | česnakas |
10 gramų | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | granatai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Šaltiena greitpuodyje
- Pusryčių užkandėlė
- Silkė su svogunais marinate
- Sūrio rutuliukai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Pikantiški krepšeliai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Velykinis užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Silkių bokšteliai
- Velykų suktinukai - sushi
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Japoniški suktinukai
- Sūrio lazdelės
- Naminis varškės sūris
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
30 gramų -
Prancūziškas batonas, skrudinto,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoninės žolelės,
10 gramų -
Granatai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...