Užkandiniai spirgučiai prie alaus
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų kiaulienos lašiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.

Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.

Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!

Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).

Populiariausi receptai šią savaitę

Užkandiniai spirgučiai prie alaus

Komentarai: 20
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nenustebkite, bet tai labai paprasta, pigu ir skanu.

Nusipirkite parduotuvėje plonų lašinukų su odele, kurie yra labai pigūs. Juos geriausia pjaustyti sušaldytus, nes atšilę jie lankstosi ir gražiai atpjauti sunku. Supjaustykite su odele 3 cm ilgio, 4mm storio gabaliukais. Dėkite į įkaitusią keptuvę ir kepkite vis apverstami kiekvieną gabaliuką. Baikite kepti kai odelė taps traški, lašinukai paruduos.

Valgyti skanu be prieskonių, tačiau jei mėgstate aštrumą, sūrumą - prieskonių dėkite pagal skonį. Valgyti tinka ir atšalę. Skanaus!

Jei susidaro daug riebalų, juose gerai kepti bulves: jas supjaustykite juostelėmis. Geriausia tiek, kad jos būtų apsemtos (virtų riebaluose). Skaniau nei keptos aliejuje (bet matyt ne sveikiau).

Reklama:

Komentarai (20)


  • toma 2015-04-30 14:31

    skaniau kiaules odeles iskepti.iberi pipiru prieskoniu labai skanu.


  • romke 2013-11-11 14:37

    gal skanu,gal grazu,bet tikra bomba kepenims


  • Viksrelis 2012-01-19 12:40

    reikes pabandyti .


  • saule 2011-08-11 11:18

    labai geras uzkandelis ir tikrai cia nera riebu, nes graziai viskas apskrunda ir gaunasi kaip cipsai, super prie alaus... kaip kazkas pastebejo, tunkama ne nuo riebalu, o nuo angliavandeniu...


  • swieta 2010-09-28 14:32

    nialabaj :-( :-(


  • Ana 2010-08-19 06:16

    :super: :super: :super:


  • ana 2010-06-27 17:56

    prie alaus gal ir neblogai.


  • Dumblas 2009-11-24 20:49

    Cia daugiau tinka prie vodkes ir samagono :-) siaip dar reiketu raugintu agurku uzsikasti svoguna arba cesnaka.Labai tada skanu :super:


  • Bikiniukas 2009-10-14 22:19

    Tikrai skanu, ir nereikia jokiu miltu ar pan. Cia tikras kaimiskas uzkandis. Svarbu lasiniai butu sviezi, nesudyti, nerukyti. :super: kaip cipsai


  • vytas 2009-10-14 18:37

    dar reikia isvolioti miltuose ir tada paskrudinti, skonis tikrai geresnis. esu isbandes. :super:


Daugiau receptų