Užkanda "Braškės"
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų | bulvių ((košė), šalta) |
15 vienetų | silkė ((gabaliukai)) |
15 vienetų | svogūnai (marinuoti (griežinėliai) ) |
15 vienetų | ananasų ( (griežinėliai) ) |
50 mililitrų | burokėliai (virti (sultys) ) |
1 saujelė | sezamas |
30 lapų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Sūrio ir mėsos miksas
- Pingviniukai
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Dešriukai
- Įdaryti agurkai
- Silkės užkandėlė
- Greitai užraugti agurkai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Skanieji įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Silkė su svogūniukais
- Užkandis su silke stiklinėje
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Japoniški suktinukai
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Saldus užkandis
Užkanda "Braškės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Bulvės, (košė), šalta,
200 gramų -
Silkė, (gabaliukai),
15 vienetų -
Svogūnai, marinuoti (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Ananasai, (griežinėliai) ,
15 vienetų -
Burokėliai, virti (sultys) ,
50 mililitrų -
Sezamas,
1 saujelė -
Petražolės,
30 lapų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš bulviu košės formuojam mažą blynelį, ant jo dedam griežinėlį silkės, griežinėli ananaso, kelis gabaliukus svogūnų. Sulipdome kaip pyragelį ir suformuojam braškytę. Taip formuojame pyragėlius iš visos turimos bulvių košės. Braškytes įmerkiame 5 sekundėm į burokėlių sultys, išimame, patepam aliejumi, apibarstome sezamais ir padarom uodegeles iš petražolių. Gražu, originalu ir skanu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
onute karisiene
2016-12-13 13:48
Pabandykit
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...