
Tešlai: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
125 mililitrai | vanduo | |
2 stiklinės | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | mielės | |
Įdarui: | ||
200 gramų | mėsa (malta) | |
2 vienetai | pomidorai ((be odelės)) | |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
šiek tiek | salotos (lapai) | |
šiek tiek | sūris | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas omletas
-
Zombių akytės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sūrio piršteliai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Gėlytės
-
Spurgos iš varškės
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Užkandukai
-
Keptos krevetės
-
Vištienos vyniotinis
-
Kiaušinienė
-
Įdarytos bulvės
Uždara pica

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
125 mililitrai -
Miltai,
2 stiklinės -
Mielės,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
200 gramų -
Pomidorai, (be odelės),
2 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai - Salotos, lapai
- Sūris
- Majonezas
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, įsijuokite ten miltų, alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Minkyti tešlą. Palikite jį dubenyje, uždarykite viršų rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje tris valandas.
Tuo tarpu darom įdarą. Faršą apkepinti su trupučiu aliejumi. Pridėti druskos. Permesti į kiaurasamtį kad nuvarvėtų visas aliejus. Pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais. Salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalais. Sūrį sutarkuoti.
Padalinkite tešlą į keturias dalis, kiekvieną ritinėlį iškočiokite į gana plonus apvalus.. Orkaitę įkaitinkite iki 210 laipsnių. Ant porą avalų pridėti įdaro. Patepti majonezu bei pabarstyti sūriu. Padengti kitais apvalainiais. Kruopščiai užsandarinti kraštus. Ant kepimo popieriumi išklotą formą dėti picas. Aptepti kiaušinio plakiniu. Kepkite 20 - 25 minučių. Patiekite karštą.