Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
100 gramų | gervuogės |
100 gramų | juodieji serbentai |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | aviečių |
200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurto padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Sojų paštetas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Česnakinis padažas
- Baltasis padažas
- Pieno padažas
- Avokado padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Česnakinis padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Avokadų padažas su citrina
- Agurkų padažas
- Užtepėlė
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Guacamole
- Aštrus padažas
- Aštriai saldi salsa
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...