Uogų padažas blynams
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas likeris (apelsinų)
100 gramų gervuogės
100 gramų juodieji serbentai
0.5 stiklinės cukrus
100 gramų aviečių
200 gramų braškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Uogų padažas blynams

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų