Uogienės putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | vanduo |
1 stiklinė | uogienė |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Šokoladinis tortas
- Vafliai su karamele
- Vaisiniai ežiukai
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Šokoladiniai bananai
- Braškių ir bananų kokteilis
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Saldus patiekalas
- Grietinėlės ledai su vanile
- Uogų jogurtas
- Varškės sūris su žele
- Lemon posset
- Nekeptas meduolių pyragas
- Vaisinis desertas
- Ananasų kukuliukai
- Pieno slėgtinis
- Varškės pyragas "Draugystė"
Uogienės putėsiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Uogienė,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogienė atskiedžiama šaltu virintu vandeniu, į ją sudedami kiaušinių baltymai ir plakama, kol masė pasidaro puri. Vėliau supilama išbrinkinta želatina, suberiama citrinos rūgštis, dar paplakama, masė atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...