Ukrainietiškas ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | sūris (varškės) |
40 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Įdaryti makaronai
- Plovas su baklažanais
- Ryžių kepsneliai
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Sotūs pietūs
- Makaronai su šonine
- Ryžių pyragas su silke
- Silkės apkepas su ryžiais
- Makaronai su daržovėmis
- Spagetti makaronai su mėsos padažu
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sūris, varškės,
250 gramų -
Taukai (kiaulių),
40 gramų -
Sūris, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė. Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...