Ūkininko suktinukas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų kiauliena (nugararinė)
300 gramų jautiena (kumpis)
200 gramų vištiena (filė)
1 vienetas svogūnai
10 vienetų bulvių
šiek tiek prieskoniai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
10 vienetų pievagrybiai
1 vienetas sultinys (kubelis)
šiek tiek rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome 1cm storio gabaliukais ir išmušame. Išmuštą kiaulienos gabaliuką dedame ant pjaustymo lentelės ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus klojame išmuštos jautienos gabaliuką ir pabarstome prieskoniais. Toliau dedame lengvai pamuštą vištos krūtinėlę ir ant jos truputį rozmarino. Visus tris gabaliukus gražiai susukame ir susmeigiame su dantų krapštukais kad neiširtu. Imame skardą ir išklojame folija. Pašlakstome aliejum ir sudedame suktinukus. Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame apie 35-45 min. Kol suktinukai kepa galima paruošti padažą.

REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.

Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ūkininko suktinukas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustome 1cm storio gabaliukais ir išmušame. Išmuštą kiaulienos gabaliuką dedame ant pjaustymo lentelės ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus klojame išmuštos jautienos gabaliuką ir pabarstome prieskoniais. Toliau dedame lengvai pamuštą vištos krūtinėlę ir ant jos truputį rozmarino. Visus tris gabaliukus gražiai susukame ir susmeigiame su dantų krapštukais kad neiširtu. Imame skardą ir išklojame folija. Pašlakstome aliejum ir sudedame suktinukus. Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame apie 35-45 min. Kol suktinukai kepa galima paruošti padažą.

REIKIA; 10vnt pievagrybiu ,1 vnt svogūno, 1 šaukšto miltų, puses stiklinės vandens, 1vnt grybų sultinio kubelio.

Smulkiai supjaustome pievagrybius ir svogūną ir sudedame į įkaitintą keptuvę. Pakepiname kol paruduos, tada užpilame vandenyje išmaišytus miltus ir grybų sultinio kubelį. Palaukiame kol užverda ir padažiukas paruoštas. Išvirtas bulves su lupenom pjaunu pusiau ir dedu į lėkštę.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų