Ugniniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena (šonkauliai) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskonių mišinys ("Sauda" šonkauliukams su medumi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkualiukus sukapoti norimo dydžio gabaliukais ir nuplauti.
2.
Ant šonkauliukų iš eilės dėti visus ingredientus, išskyrus druską. Viską gerai įtrinti į mėsą ir marinuoti 2 valandas.
3.
Tada šonkauliukus įtrinti druska, sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti makaronai
- Dzūkiški kukulaičiai
- Šernienos kepsnys
- Karštas plovas
- Mėsos apkepas
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Aštrūs mamos kotletukai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Pikantiška triušiena
- Mineralinis šašlykas
- Pica su saliami ir žirneliais
- Įdarytos parikos
- Dešrelės su įdaru
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Žuvinto kepsnys
- Kiaulienos kepsnys
- Neįprasti šašlykai
- Sultingieji šonkauliukai
- Aštrus šašlykas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Ugniniai šonkauliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, šonkauliai,
1 kilogramas -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskonių mišinys, "Sauda" šonkauliukams su medumi
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkualiukus sukapoti norimo dydžio gabaliukais ir nuplauti.
Ant šonkauliukų iš eilės dėti visus ingredientus, išskyrus druską. Viską gerai įtrinti į mėsą ir marinuoti 2 valandas.
Tada šonkauliukus įtrinti druska, sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...