Trupininis pyragas su uogiene
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų miltai
250 gramų margarinas
1 stiklinė cukrus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilinas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai (arba soda gesinta actu)
1 žiupsnelis druska
šiek tiek uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
2.
Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
3.
Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
4.
Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Trupininis pyragas su uogiene

Komentarai: 29
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.

  2. Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.

  3. Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.

  4. Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (29)


  • Kristina 2024-10-14 09:57

    Pats tikriausias trupininis su taukais.


  • Anna 2019-03-02 13:06

    Ar galima dėti rudi cukraus ,tai kad geriau margarinas ar sviestas?


  • Jurgita 2019-03-02 05:14

    Viliojanciai,dadeciau truputi varskes pertepimui.


  • [email protected] 2019-03-01 23:33

    Trupinių pyragas


  • Kepeja 2019-02-28 20:22

    Viskas gerai,bet ir man uzkliuvo margarinas.Jei jau kepam namie ,tai naudokim tikrus produktus.Šlamšto su margarinu pilnos parduotuvės.


  • Kepeja 2019-02-28 20:17

    Receptas geras,laiko patikrintas ,nu betkam


  • Domicelè Blaźevicienè 2018-12-18 06:50

    Viskas super, aukstam lygij


  • Ramutė, 2018-11-21 14:22

    Labai gardus , pyragas iškepė.


  • [email protected] 2018-09-14 16:44

    Pyragaz


  • Www 2017-12-03 13:03

    Manau su margarinu kepiniai nera sveiki, jeigu jau kept tai su tikru sviestu. Su margarinu ir blogais aliejais pilnos parduotuves visokiu kepiniu, kam tada vargt apskritai. Prisipirkai slamsto ir valgyk...


Daugiau receptų