Trupininis pyragas su džemu
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
500 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 mililitrų | džemas (mėgstamas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininiai sausainiai
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Pyragėliai su saliamiu
- Traškūs sausainiai
- Šventiniai žaliukai
- Trapūs sausainiai
- Trupininis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
- Šokoladinė vasara
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Nekeptas varškės tortas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Picos paplotėlis su varške
- Paprastas pyragas su abrikosų džemu
- Pyragas "Kokosinis siurprizas"
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Sviestiniai sausainiai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
Trupininis pyragas su džemu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
500 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, mėgstamas,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinti su sviestu,cukrumi ir vaniliniu cukrumi.Suberti miltus ir kepimo miltelius, išminkyti tešlą. Išminkytą tešlą padalinti į 2 dalis,ir padėti į šaldytuvą 1 val. .Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka sutarkuoti vieną dalį tešlos, aptepti džemu ir užtarkuoti antrą dalį tešlos. Kepti 200° temp. apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Audrone
2016-03-01 17:05
Puikus pyragas aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...