Troškinys iš molinio troškintuvo
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiaulienos mentė (be kaulų) | |
6 vienetai | bulvių | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | morkos | |
1 saujelė | druska | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas | |
Kepimui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsa supjaustoma vieno kąsnelio dydžio gabaliukais. Juos apvirti, kad nuvirtų visi nešvarumai.
2.
Per tą laiką morkas supjaustyti apskritimais. Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ne itin mažais, nes kol troškinsis, maži gabaliukai virs košele.
3.
Pirmiausia ant molinio troškintuo dugno išdėliojamos morkos, tada – mėsos gabaliukus, pakeptus svogūnus ir pagaliau bulves. Pabarstyti druska. Įpilti vandens, kad apsemtų daugiau negu pusę troškintuvo.
4.
Kepti iš pradžių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kai įkais, sumažinti iki 180 laipsnių. Kepti 40 minučių. Tada kaitrą sumažinti iki 100 laipsnių, ant troškinio sudėti grietinę ir pomidorų padažą ir palikti torškintis dar 10 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys čenachinėse
- Vištienos krūtinėlė
- Vyne troškintas triušis
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Šernienos troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Troškinukas žiemai
- Faršu įdarytos paprikos
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinta mėsa
- Troškinta jautiena su paprika
- Troškinta briediena
- Kiaulienos guliašas
- Kepta marinuota veršiena
- Paelja
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Vištiena troškinta daržovėse
Troškinys iš molinio troškintuvo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos mentė, be kaulų,
1 kilogramas -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Druska,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vieno kąsnelio dydžio gabaliukais. Juos apvirti, kad nuvirtų visi nešvarumai.
Per tą laiką morkas supjaustyti apskritimais. Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ne itin mažais, nes kol troškinsis, maži gabaliukai virs košele.
Pirmiausia ant molinio troškintuo dugno išdėliojamos morkos, tada – mėsos gabaliukus, pakeptus svogūnus ir pagaliau bulves. Pabarstyti druska. Įpilti vandens, kad apsemtų daugiau negu pusę troškintuvo.
Kepti iš pradžių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kai įkais, sumažinti iki 180 laipsnių. Kepti 40 minučių. Tada kaitrą sumažinti iki 100 laipsnių, ant troškinio sudėti grietinę ir pomidorų padažą ir palikti torškintis dar 10 minučių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...