Troškinys čenachinėse
AUTORIUS:
Eisvina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Šį kartą naudojau vištieną, bet tinka bet kokia pasirinkta mėsytė. :) Šį kartą naudojau vištieną, bet tinka bet kokia pasirinkta mėsytė. :) Eisvina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištiena
200 gramų konservuotų pupelių
200 gramų konservuoti žirneliai
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkos
1 vienetas rausvieji svogūnai
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.
2.
Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.
3.
Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.
4.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
Valgome su grietine. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinys čenachinėse

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Šį kartą naudojau vištieną, bet tinka bet kokia pasirinkta mėsytė. :) Eisvina
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną (aš naudojau krutinėlę) supjaustome kubeliais, sudedame į indą ir pagardiname mėgstamais prieskoniais.

  2. Bulves, morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
    Nuluptą svogūną supjaustome griežinėliais.

  3. Į čenachines dedame: apačioje vištieną, ant viršaus bulves, morkas, pupeles, žirnelius, svogūną, lauro lapus. Užpilame vandeniu, kad apsemtų.

  4. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 60min. Jei reikia įpilame dar vandens.
    Valgome su grietine. Skanaus!

Receptą atsiuntė Eisvina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų