Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | vanduo |
1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Indiškai kepta kiauliena
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Uzbekiškas plovas
- Vištienos troškinys
- Mėsos troškinys su kava
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta triušiena
- Troškinukas žiemai
- Troškinta aviena kaimiškai
- Troškinys
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Mėsa su pipirais
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Tikras močiutės guliašas
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...