
Troškinys
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | žirneliai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | vanduo |
1 pundelis | svogūnai (laiškai) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
2.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.
Patroškinkite 10 minučių.
3.
Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Paelja
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kalakutienos guliašas
-
Lankašyro pietūs
-
Avienos troškinys
-
Guliašas
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiauliena su imbieru
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Fazano troškinys
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Vištienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta aviena su moliūgais
Troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Žirneliai, konservuoti,
1 saujelė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Svogūnai, laiškai,
1 pundelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustykit nedideliais gabaliukais, kepkit aliejuje sudėjus supjaustytą morką ir svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Kai apkeps mėsa, įpilkite vandens ir suberkite smulkiai supjaustytą papriką.
Patroškinkite 10 minučių.Pilkite grietinę, žirnelius, sukapotus krapus ir svogūno laiškus, dar patroškinkite 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...