Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)

Troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
20 gramų | svogūnai (laiškai) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | mėsa (rūkyta kiauliena) |
150 gramų | vištienos filė |
200 gramų | grybai (tinka pievagrybiai) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
400 mililitrų | vanduo (arba sultinys) |
300 gramų | kopūstai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Kiškis puodelyje
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Čachochbilis
-
Troškinukas žiemai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Aviena totoriškai
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Kalakutienos guliašas
Troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai, laiškai,
20 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mėsa, rūkyta kiauliena,
100 gramų -
Vištienos filė,
150 gramų -
Grybai, tinka pievagrybiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Vanduo, arba sultinys,
400 mililitrų -
Kopūstai,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti.
Fermentinį sūrį sutarkuoti.
Česnaką sukapoti arba sugrūsti.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
Grybus taip pat susmulkinti.
Svogūnų laiškus sukapoti.
Viską (išskyrus svogūnų laiškus) sudėti į keptuvę. Užpilti sultiniu ir troškinti apie 10-15 minučių. Po to pridėti prieskonių ir supilti grietinėlę. Troškinti dar 10 minučių.
Troškinį paskaninkite svogūnų laiškais.
Gero apetito :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2013-09-04 13:34
o koki kopustai, sviezi ar rauginti?
-
Doo
2012-08-23 16:04
Super... labai labai skanu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...