Troškintos veršienos kepenėlės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
800 gramų veršiena (kepenėlės)
1.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
0.5 stiklinės grietinė
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (tirpinti, arba aliejus)
4 vienetai svogūnai
1.5 stiklinės pienas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek cukrus
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintos veršienos kepenėlės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų