Troškintos veršienos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti, arba aliejus) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvytės su dešrelėmis
- Mėsos kukuliukai
- Kiaulienos šašlykas
- Medžiotojų šašlykai
- Kotletukai ant laužo
- Kepsneliai su slyvomis
- Basturma
- Dešrelių pynė
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Purienos
- Blynai su kepenų įdaru
- Mėsos kukuliai
- Šašlykai su majonezu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kiaulienos kepsnys
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Troškintos veršienos kepenėlės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), tirpinti, arba aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...