Troškintos nendrės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | nendrė (ūgliai) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | mėsa |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta aviena su moliūgais
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Triušio kepsnys
- Baklažanai japoniškai
- Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Šventinis kiaulienos karis
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Pupelių troškinys su mėsa
- Troškinta triušiena
- Meksikietiškas troškinys
- Šveicariška veršiena
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Vištiena grybų padaže
- Virta aviena su pomidorais
Troškintos nendrės su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mėsa,
100 gramų - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...