Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.

Troškintos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kurapka |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | alyvuogių (žalios (nebūtina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Troškintos kurapkos
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Alyvuogės, žalios (nebūtina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos ir nuplautos kurapkos nusausinamos, įtrinamos druska su prieskoniais, prismaigstomos lašiniukų, apkepinamos svieste keptuvėje, sudedamos į troškintuvą, apibarstomos susmulkintomis prieskoninėmis daržovėmis ir užpilamos 2 stiklinėmis karšto vandens ar sultinio. Troškinama apie 30—40 min.
Kurapkos tiekiamos perpjautos pusiau, užpiltos padažu, kuriame troškintos. Puošiamos petražolėmis. Prie troškintų kurapkų tinka troškintos pupelės, žiediniai kopūstai, ridikėliai.
Reklama:
Komentarai (8)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...