Troškintos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
3 vienetai | svogūnai |
170 gramų | parmezano sūris |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti agurkai
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Grybai, troškinti su kmynais
- Šutintas karšis
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Porai su grybais
- Troškinti kalmarai
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Daržovių troškinys
- Keptos bulvės su grybais
- Dvariškių troškinys
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Troškinys su ankštiniais pipirais
- Troškinys su soja (mėsa)
- Virtas karšis su obuoliais
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Citrininiai ryžiai
Troškintos gelteklės
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Parmezano sūris,
170 gramų -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės apvirinamos pasūdytame vandenyje, nulupamos ir susmulkinamos. Į troškintuvą dedama sluoksniais gelteklės ir supjaustyti apkepinti svogūnai, sumaišyti su tarkuotu sūriu. Viskas užpilama 0,6 stiklinės vandens, uždedama majonezo ir troškinama 30 min. orkaitėje (uždengtame inde). Gelteklės tiekiamos karštos troškintuve.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...