
šiek tiek | topinambai |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Šutintas karšis
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Porai su grybais
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Šutintas karosas
-
Gardus daržovių troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Graikiška žuvies filė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Džambalaja
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinti agurkai
-
Troškinta žuvis
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Karpis, troškintas piene
Troškinti topinambai

- Paruošimo laikas:
- Topinambai
- Sviestas
- Džiūvėsėliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Topinambų gumbus gerai nuplaukite šepetėliu. Plonai nulupkite nerūdijančiu peiliu ir tuoj pat sudėkite į parūgštintą ar gerai pasūdytą vandenį. Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir išklokite 0.5 cm storiu supjaustytus topinambus. Uždengus kaitinkite ant nestiprios ugnies, kad nesugruzdėtų sviestas, kol topinambai suminkštės. Jie turi suminkštėti, bet neištižti. Sudėkite į lėkštę, apibarstykite batono džiūvėsėliais ir smulkintais krapų lapeliais. Valgykite su virtomis ar pakepintomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
Pifas
2017-01-25 15:26
Bulvę valgyti su bulve...
-
Marija
2014-02-18 17:38
Tikra nesamonė. Deda receptą net nežinodami, iš ko gaminama. Man čia panašu į artišokus.
-
skaitytojas
2014-01-29 11:00
Bulvinė saulėgrąža arba topinambas (lot. Helianthus tuberosus) – astrinių šeimos augalas (2n = 102) o cia kas per nesamone nufotografuota, ka tai turi bendro su topinambu?