Troškinti švendrai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | švendras (šakniastiebiai ir ūgliai) |
3 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Žuvies troškinys
- Avižinių dribsnių plovas
- Sojos troškinys su paprika
- Troškintas sterkas
- Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- Baravykai svogūnų padaže
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Šutintas karosas
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Pomidorai su svogūnais
- Troškintos voveraitės
- Troškinti porai
- Švieži troškinti kopūstai
- Amerikietiškas sūrio troškinys
Troškinti švendrai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Švendras, šakniastiebiai ir ūgliai,
200 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šakniastiebius ir ūglius nuplauti, supjaustyti 2—3 cm ilgio gabaliukais, išvirti pasūdytame vandenyje. Paskui vandenį nupilti, įdėti bulvių, sviesto, druskos ir ištroškinti. Paduoti su krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...