Troškinti šonkauliai su kmynais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
800 gramų kiauliena (šonkauliai)
3 vienetai svogūnai
3 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek kmynai
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti šonkauliai su kmynais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šonkauliai supjaustomi, apibarstomi maltais prieskoniais, trupučiu miltų, pakepinami karštuose riebaluose ir sudedami į troškintuvą. Keptuvėje pakepinami supjaustyti svogūnai ir sudedami į troškintuvą ant mėsos, pašlakstoma vandeniu. Troškinama ant mažos ugnies. Vietoj išgaravusių sulčių įpilama verdančio vandens ir troškinama apie 1 valandą. Šonkauliai tiekiami pusdubenyje, užpilti tuo pačiu padažu (pagardintu), kuriame buvo troškinti. Valgoma su virtomis bulvėmis, krienais.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų