Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta žuvis
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
- Troškintas daržovių garnyras
- Ukrainietiški ryžiai
- Švieži troškinti kopūstai
- Troškinti porai
- Kuskuso troškinys
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti topinambai
- Keptos bulvės su grybais
- Troškintos cukinijos su pomidorais
- Troškinta lydeka
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Krevetės afrikietiškai
- Sojos faršo ir makaronų troškinys
- Įdarytos kaliaropės
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...