
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Graikiška žuvies filė
-
Karpis, troškintas piene
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti brokoliai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Kopūstų troškinys
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...