300 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti inkstai su citrina
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Kotletų troškinys
- Kiauliena su aguročiais
- Uzbekiškas plovas
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Rūgštus kabesas
- Kiauliena bulgariškai
- Kalakutienos guliašas
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Troškinta žąsiena
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Avienos šutinys su pupomis
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Aštri troškinta aviena
Troškinti rauginti kopūstai
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Vanduo
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai -
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Komentarai (32)
-
Unte
2017-09-03 11:41
As tai keptuvej su dangciu troskinu ir skanu ir greiciau
-
Sigitas
2016-10-19 16:53
Šiaip nieko, tik pipirų padauginau:(
-
Arvydas
2016-05-19 02:07
Gerai butu kad laikas butu minutemis, o ne kiek patroskinus... ar baigiant troskinti....
-
aš
2015-02-22 17:40
jau 50metų žinau kokie nuostabūs troškinti kopūstai,jaunimas-pirmyn...
-
alytus
2015-01-15 05:46
Ir aš tokį gaminu tik aš dedu dešrelių kaimiško sviesto ir labai skanus būna
-
Vika
2014-11-25 16:12
Dievinu si patiekala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jurga
2012-11-28 15:54
super receptas, paprastas ir daug kartu isbandytas
-
jurga
2012-11-28 15:52
man skaniausi kepimo rankovej, prikisi ju truputi vandenuko ir siek tiek riebalu, o ant virsaus bet ka desreles, kauliukus, zrazus. kepu val. 180temperaturoj, tik po 50 min prapjaunu rankove, kad apskrustu. pabandykit, kas nenori riebei. skanaus
-
Vijokle
2012-11-23 11:21
Vietoj lasinuku ipilkite saulegrazu aliejaus.
-
tadas
2012-11-11 16:55
;-) :-( :-p : :super: %-) ;-) :-( :-) :-( :-) :-) ;-) :-( :-p :-D : :super: %-) niam niam