
Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Virtas sterkas
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Menkės ir kopūstų troškinys
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šutintas karšis
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Vištienos kamuoliukai
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...