Troškinti rauginti kopūstai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
2 vienetai | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
2.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Virtas sterkas
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Vegetariškas troškinukas
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Citrininiai ryžiai
- Žuvies filė
- Įdarytos kaliaropės
- Rusiškai troškinti kazlėkai
- Pomidorai su svogūnais
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Troškinti topinambai
- Karštos troškintos voveraitės
- Troškintas sterkas
- Troškinys su soja (mėsa)
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Graikiška žuvies filė
Troškinti rauginti kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aliejus,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.
Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...