
Troškinti porai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | poras |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Porai su ryžiais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Troškinti salierai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kopūstų troškinys
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Dvariškių troškinys
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pomidorai su svogūnais
Troškinti porai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
600 gramų -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porai išverdami truputyje pasūdyto ir pasaldinto vandens, išgriebiami, supjaustomi ir pakepinami riebaluose. Likusiuose riebaluose pakepinami miltai, atskiedžiami grietine su trupučiu porų nuoviro. Šiuo padažu užpilami troškinti porai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...